2011. március 18., péntek
Disznótor, disznóvágás - Hús tartósítása 2. rész
További disznóvágással kapcsolatos videók >>
Disznótor, disznóvágás receptek (olvass tovább):
http://www.grocceni.com/disznovagas.html
A fenti linken az alábbi receptek találhatók:
Kolbász receptek
Német receptek
Magyar receptek
Citromos kolbászreceptek
Borsos kolbászreceptek
Köményes kolbászreceptek
Fokhagymás kolbászreceptek
Debreceni módra készült kolbász receptek
Gyulai módra készült kolbász receptek
Kimondottan erős kolbászreceptek
Szárazkolbász
Borsos kolbász
Laci bácsi köményes kolbásza
Paprikás vastagkolbász
Huszárkolbász
Méregerős spanyol kolbász
Fokhagymakrémes kolbász
Szalámi receptek
Téliszalámi
Csípős szalámi
Erős szalámi (Lakner család)
Apám - féle szalámi
Ormánsági stifolder
Stifolder (baranyai sváb recept)
Gyömbéres szalámi
Fokhagymakrémes szalámi (Takácsné Jutka)
Szegedi háziszalámi
Csabai kolbász
Erdélyi szalámi
55555-ös szalámi (Gregor József operaénekes)
Tanyasi paprikás szalámi
Gömböcök, szajmóka receptek
http://www.grocceni.com/disznovagas.html
Baranyai svártli
Haszeg - féle svártli
Apám - féle szajmóka
Zsír és tepertő receptek
Zsírsütés, tepertőkészítés
Tepertős hideg ételek
Tepertős meleg ételek
Receptek hájjal
Régi tepertős receptek
Tepertős túrós rétes
Töpörtyűs galuska
Töpörtyűs gombóc
Hájaspogácsa
Kocsonya receptek
Sertéskocsonyák
Kocsonyázott belsőségek
Disznótoros káposzta receptek
Töltött káposzta
Toros káposzta
Kolozsvári töltött káoszta
Erdélyi töltött káposzta
Szabolcsi töltött káposzta
Hurka receptek
Májashurkák
Kenőmájasok
Hideg májasok
Régi májashurkareceptek
Egyéb hurka receptek
Erdélyi tüdős hurka
Zsemlés hurka
Velős hurka (erdélyi recept)
Kásás hurka
Tüdős hurka
Rizses vagy kásáshurka (Móra Ferencné)
Pástétom receptek
Húspástétomok
Tepertőpástétomok
Erdélyi pástétom
Pástétom leveshúsból
Húspástétom
Tepertőkrém (töpörtyűkrém)
Tepertőkrém (fokhagymás)
Tepertőkrém (mustáros)
Disznósajt receptek
Svártlireceptek
Történelmi disznósajtreceptek
Májas disznósajt
"Hamis" disznósajt (Ligeti András karmester és hegedűművész)
Disznósajt (Móra Ferencné)
Bőrsajt (Zilahy Ágnes 1892)
A disznófősajt (Zilahy Ágnes 1892)
Hússajt (Tutsek Anna 1913)
Disznósajt készitése (Dr. Fábián Aladárné 1940)
Téli disznósajt (régi szegedi recept)
Nyári disznósajt (régi szegedi recept)
Sonka receptek
Bugaci pácolt sonka
Apám sonkája (pácolás nélkül)
Apósom sonkája
Paprikás sonka
Sonkapácolás "prágai" módra
Sonkapácolás "magyar" módra
Isztriai nyers sonka (Prsut)
Ibériai szárított sonka
Házi sonka
Szalonna receptek
Abált szalonnák
Sózott stalonnák
Füstölt szalonnák
Régi szalonnareceptek
Fehér sózott szalonna
Alföldi teaszalonna
Kenyér szalonna
Füstölt toka
Debreceni paprikás szalonna
Címkék:
tartósítás
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése